Najavljene su značajke WhatsAppa 2022! – Blog Registrara

7
Najavljene su značajke WhatsAppa 2022!  – Blog Registrara

Koje su značajke WhatsAppa za 2022. godinu? WhatsApp, najpoželjnija platforma za razmjenu poruka na svijetu, predstavila je značajke koje je pripremio za 2022. godinu. Dakle, koje su to značajke koje svi željno čekaju? Evo novih značajki…

Nastavljajući se poboljšavati, WhatsApp nudi rješenja za svoje korisnike. Prema vijestima 91mobiles, sastavio je nekoliko novih značajki WhatsAppa, koji ima više od 2 milijarde korisnika diljem svijeta.

Donijet će značajku Reels na Instagramu

Iako su kratki video formati vrlo popularni, Instagram je ponudio ovu značajku svojim korisnicima. Dok Instagram dodaje nova ažuriranja značajke Reels, tvrdi se da će ovaj format također biti objavljen na drugoj platformi Meta.

Najnovija ažuriranja WhatsAppa

Tvrtka je u ožujku integrirala značajku Reels u Facebook aplikaciju. Međutim, planovi tvrtke uključuju i WhatsApp Reels. WABetaInfo je ovu tvrdnju iznio prije nekoliko mjeseci. Navodno će se videozapisi Instagram Reelsa otvarati izravno na WhatsAppu. Tako korisnici neće morati ulaziti na Instagram.

Značajka odjave na WhatsAppu

Izvor još jednog curenja je WABetaInfo. Prema ovoj tvrdnji, vidjelo se da WhatsApp radi na značajci odjave. Kao i na Facebooku i Instagramu, postojat će opcija za odjavu.

Koje su nove značajke WhatsAppa?

Dotična značajka bit će kompatibilna s ažuriranjem za više uređaja jer se možete odjaviti na jednom uređaju i ostati prijavljeni na drugom. WABetaInfo je napisao da je to vidio u testiranju u beta verziji WhatsAppa.

WhatsApp će učiniti brisanje za sve na neodređeno vrijeme

WhatsApp nastavlja poboljšavati svoju značajku ‘briši za sve’. Nedavna curenja sugeriraju da će trajanje ove značajke biti neograničeno. Trenutno je vremensko ograničenje za brisanje poruke od druge strane 68 minuta i 16 sekundi. Nakon što ovo vrijeme prođe, nažalost imate priliku izbrisati poruku samo za sebe.

Vrijeme brisanja WhatsApp poruke

Prema posljednjim vijestima, ovo vremensko ograničenje moglo bi se promijeniti u budućnosti. Prema 91mobiles, programeri platforme rade na tome da ova značajka bude neograničena. Razne tvrdnje su da će vrijeme biti neograničeno. Međutim, razdoblje se može produžiti umjesto da bude neograničeno.

Nedavno je došlo do određenog razvoja u tom pogledu. Dana 24. studenog 2021. platforma je objavila Beta verziju 2.2147.4. WABetaInfo je spremio detalj iz ažuriranja sa snimkom zaslona. Sukladno tome, uočeno je da se vrijeme brisanja poruke povećalo na 7 dana i 8 minuta.

Sposobnost skrivanja posljednji put viđenog od određenih ljudi

Trenutačno možete sakriti posljednji put viđen na WhatsAppu. Međutim, s budućim ažuriranjem, imat ćete priliku to sakriti od određenih ljudi.

Posljednja viđena značajka

WhatsApp će uvesti značajku “osim … mojih kontakata” gdje određene kontakte možete staviti na crnu listu, baš kao u slučajevima. Rečeno je da je ova značajka za posljednji put viđena. Također ima tvrdnje da će donijeti za profilnu fotografiju i odjeljak o informacijama.

Izvor: shiftdelete

messages similaires

Leave a Reply