Pogreške pri odabiru naziva domene – Nametescil Blog

6
Pogreške pri odabiru naziva domene – Nametescil Blog

A odaberite naziv domenejednako je važno kao i odabir naziva tvrtke. jer naziv domene Definira vaš brend i simbol je vaše prisutnosti u digitalnom svijetu. Odabir naziva domene koji izražava vas ili vaš brend i pruža informacije o tome što radite pomoći će vam da se izdvojite, odnosno izdvojite od konkurencije.

İsimtescil (https://www.isimtescil.net/#) u ovom članku sastavili smo pogreške koje biste trebali izbjegavati pri odabiru naziva domene.

Odabir naziva domene koji ne odgovara nazivu vaše tvrtke

Odabir naziva domene bez obzira na to odgovara li nazivu vaše tvrtke nije od koristi za vaše poslovanje i stvara zabunu. Drugim riječima, kada odredite naziv svoje tvrtke, svakako trebate provjeriti naziv domene i uvjeriti se da taj naziv domene nije prije zauzet. Nakon rukovanja svim procesima vezanim uz vaše poslovanje domena alma (https://www.isimtescil.net/domain/domain-kayit.aspx) možete naići na neugodno iznenađenje, kao što je naziv domene vaše tvrtke koji preuzimaju različiti ljudi ili institucije. To čini stvari vrlo teškim i može uzrokovati pogrešku kao što je različit naziv domene i naziv tvrtke.

Ne usredotočujući se na pravopis

Pravopisne pogreške mogu otežati pisanje imena vaše domene, što uzrokuje gubitak kupaca i potencijalnih kupaca. To je zato što ih pravopisne pogreške mogu preusmjeriti na web stranicu konkurenta. Idealno ime domene treba biti lako izgovoriti i upisati. U suprotnom možete izgubiti svoje klijente i uzrokovati njihovo usmjeravanje na pogrešne stranice.

Ne istraživanje sukoba imena domene

kako bi se utvrdilo je li povezano s bilo kojim zaštitnim znakom. prilikom odabira naziva domene Provjerite jeste li napravili odgovarajuća istraživanja. Time možete izbjeći velike pravne probleme koji bi mogli uzrokovati ozbiljnu štetu vašem poslovanju.

Odabir dugog naziva domene

duge nazive domenanije user friendly. Oboje ih je teško zapisati i teško zapamtiti. Drugim riječima, čak i ako korisnik posjeti vašu web stranicu, korisnik možda neće moći pronaći vašu stranicu kada želi posjetiti drugi put. U smislu stvaranja svijesti o vašoj robnoj marki i dosezanja većeg broja ljudi, bilo bi ispravno ne odabrati dugi naziv domene, koji ima povlačeći učinak na vaš brend.

Dugačak naziv domene (https://blog.isimtescil.net/domain-name-why-relevant/) može izgledati previše rastegnuto ili omotano u dva retka, zbog čega vaša web stranica i marketinški materijali mogu izgledati neprofesionalno. Također korisnicima s mobilnim uređajima otežava pristup vašoj web stranici.

Odabir neodgovarajućeg proširenja domene

Danas mnogi nova ekstenzija domene ima. .trgovina, .moda, .moda, .istanbul vb. S nazivima domena možete dodatno prilagoditi svoje poslovanje. Odabir pravog proširenja može poboljšati rangiranje vaše tražilice, dok drugi mogu utjecati na vašu marku zbog neželjenih asocijacija.

Prilikom odabira naziva domene; Preporučamo da obratite pozornost na to da je jedinstven i zanimljiv, da vam pomaže da se izdvojite od konkurencije te da se dopadne vašim kupcima i potencijalnim kupcima.

messages similaires

Leave a Reply